Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Το Case4you.gr ιδρύθηκε το 2010 και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να αλλάξει τις καταναλωτικές συνήθειες όλων. Διαθέτει ευρεία γκάμα προϊόντων άνω τον 20.000+ κωδικών σε προϊόντα τεχνολογίας που καλύπτουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών επισκεπτών, καταναλωτών κάθε ηλικίας, αφού μπορούν να βρίσκουν τα πάντα για το κινητό τους – gadget – H/Y – service, με έμπνευση και ενημέρωση σε όλα τα επίπεδα.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στον πελάτη μας καλές τιμές και πάνω από όλα αξιοπιστία και ποιοτικά προϊόντα.

Έτσι, του δίνουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσει ο ίδιος τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές καινοτομίες τις αγοράς και τις νέες υπηρεσίες. Παράλληλα, μέσω της συνεχούς προσπάθειας της ομάδας Case4you.gr μέρα με την μέρα, εξελισσόμαστε έτσι ώστε κάθε προσωπική εμπειρία να γίνεται ακόμα καλύτερη σε αυτό που κάνουμε για εσάς.

Στόχος μας είναι το επιτυχές αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ ανθρώπων, την εξυπηρέτηση και πάνω από όλα το σεβασμό απέναντι στον πελάτη και συνάνθρωπο μας.

Αυτοί είμαστε εμείς !

Δέσμευση μας σε ό,τι αφορά τη δουλειά μας, είναι να βρίσκουμε πάντα λύσεις και να κρατάμε τις υποσχέσεις μας. Δουλεύουμε ομαδικά και επιτυγχάνουμε αποτελέσματα μέσω εποικοδομητικής συνεργασίας, ομαδικού πνεύματος και αλληλοσεβασμού.

Λειτουργούμε με δυναμισμό σε ό,τι κάνουμε, πιο γρήγορα και πιο ευέλικτα από τους ανταγωνιστές μας, αλληλεπιδρώντας με τον ισχυρό και καλύτερο τρόπο γιατί αυτή είναι η ομάδα CASE4YOU.GR

Καθημερινά εισπράττουμε την αγάπη σας και όλα αυτά τα χρόνια ανταποδίδουμε με νέα προϊόντα και πάνω από όλα χαμηλές τιμές.

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:
AP LEFKADA O.E.
ΜΕΛΑ ΙΩΑΝΝΟΥ 94  ΛΕΥΚΑΔΑ – Τ.Κ. 311 00
ΑΦΜ: 801369640 – Δ.Ο.Υ. ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Έχετε Απορίες;

0